davki računovodstvo knjigovodstvo računovodski servis poslovno svetovanje
.
 

cene in ugodnosti

 
  cene in ugodnosti
Vsem novim strankam želimo dati možnost, da nas spoznajo in se prepričajo o kakovosti našega dela, zato prve 3 mesece naših storitev ne zaračunamo, ob tem pa nudimo še 20-odstotni popust za vse storitve v prvem letu sodelovanja.
Preberite več >>
 
. . .
računovodske storitvedavčno svetovanjefinančno in poslovno svetovanjee-računovodstvo
 

e-računovodstvo

 
 

e-računovodstvoKer vse več naših strank izraža željo po spremljanju računovodstva svojega podjetja prek interneta, smo se odločili ta problem rešiti s spletno aplikacijo Oppis, ki bo strankam služila pri elektronskem pregledovanju poslovanja. Strankam bomo tako dodelili uporabniško ime in geslo, s katerim se bodo lahko prek spletnega brskalnika povezali na svoje podatke in si ogledali njihovo vsebino. V začetni fazi bo spletna aplikacija omogočala pregled nekaterih postavk v bilanci stanja in izkazu poslovnega izida, prikaz odprtih postavk v saldakontih, opravljanje plačilnega prometa na osnovi odprtih postavk, pa tudi vnos podatkov za obračun plač (ur, dodatkov.).

Najsodobnejša programska oprema za računovodenje in knjigovodenje nam omogoča, da s pridom izkoriščamo tudi druge možnosti, ki jih prinaša internetna tehnologija. Strankam lahko omogočimo neposreden prenos poljubne tabele ali pregleda v tabelarične programe, kot so Excel, QuatroPro in podobni programi za nadaljnjo obdelavo podatkov. Mogoč je tudi uvoz podatkov iz različnih virov, saj se naš informacijski sistem lahko poveže s programsko opremo drugih proizvajalcev. Stranka ima tako lahko določen trgovski, proizvodni, namenski ali drug programski paket, iz katerega lahko naši finančni programi avtomatsko uvažajo podatke. Ročno prenašanje dokumentov in dvojno knjiženje zato ni več potrebno.

Na podlagi pooblastila in elektronskega podpisa nam stranke lahko zaupajo tudi elektronsko opravljanje plačilnega prometa ter elektronsko oddajanje zakonsko predpisanih obrazcev in poročil državnim institucijam.

Preko spletne strani zagotavljamo tudi elektronsko svetovanje s področja računovodstva, davčne zakonodaje in financ. Vprašanje enostavno vnesete v spletni obrazec in počakate na odgovor, ki Vam ga pošljemo na elektronski naslov.

 
davek na nepremičnine nepremičnine obračun plač davčni pregled dohodnina
računovodski in knjigovodski servis
Računovodski servis
Računovodstvo in knjigovodstvo Replika d.o.o.

 
Raèunovodstvo Replika
spacer
spacer