računovodski servis računovodja knjigovodstvo računovodstvo poslovno svetovanje
 

vprašanja

 
  Če želite nasvet, imate vprašanje, komentar, pripombe, ne oklevajte in nam pišite.  
     
 

hitri test

 
  Rešite hitri test iz računovodstva in davkov
Test >>
 
     
 

zabava

 
  Poigrajte se z igrico ali pošljite e-razglednico.
Zabava >>
 
. . .
 

pravno obvestilo

 
 


Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Replika d.o.o. se zavezuje, da bo posredovane podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in v namen, zaradi česar so bili posredovani.

Poleg samostojno posredovanih podatkov se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji podatki: ime ponudnika internet storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja spletnih strani, analiziranja trendov in administriranja.

Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Odgovornost
Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Replika d.o.o. ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje Replika d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje Replika d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si podjetje Replika d.o.o. pridržuje pravico do spremembo vsebine.

Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah

Avtorske pravice
Vse informacije (pisne in slikovne), vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmeta avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Replika d.o.o.

 
davek na nepremičnine javne dražbe nepremičnine obračun plače davčni pregled
računovodski in knjigovodski servis
Računovodski servis
Računovodstvo in knjigovodstvo Replika d.o.o.

 
Raèunovodstvo Replika
spacer
spacer