Družbeno odgovorno računovodstvo

 
 
računovodstvo davčno svetovanje finančno svetovanje računovodske storitve Ljubljana računovodski servis
 

Replika d.o.o.
Tržaška cesta 42
1000 Ljubljana

Tel: +386 (0)1 422 88 77
Fax: +386 (0)1 256 49 25
GSM:+386 (0)41 710 954

E-mail: info@davcnosvetovanje.eu
URL: www.davcnosvetovanje.eu

 
. . .
lokacija in kontaktosebna izkaznicapartnerjicgpDružbena odgovornost.
 

družbena odgovornost

 
 

Družbeno odgovoren računovodski servis.Skupina Replika usmerja svoja prizadevanja v srečo in zadovoljstvo otrok socialno šibkih družin. Podporo v obliki finančnih sredstev vsako leto namenjamo izbrani nevladni organizaciji, ki popelje otroke na morje. Na podlagi prošnje ali priporočila naših strank & partnerjev pa lahko enkrat letno pet-članski družini zagotovimo brezplačno 7-dnevno bivanje v občini Piran.

 
Računovodstvo
 

portal Energetika.NET

Proizvodnja električne energije, dobava zemeljskega plina in nafte vse bolj vplivajo na vsakdanjik vsakega od nas, pa tudi na prihodnost našega planeta.

Želite zmanjšati svoj ogljični odtis in vaš vpliv na okolje? Na portalu Energetika.NET boste našli praktične nasvete, kako to storiti. Z ažurnimi, verodostojnimi in aktualnimi informacijami boste dobili širši vpogled o dogajanju in razvoju energetskega sektorja v Sloveniji in Evropi.

Novinarska ekipa, ki vsak dan pripravlja nove zanimive informacije in predstavlja mnenja različnih domačih in tujih strokovnjakov, vas ne bo razočarala. Prepričajte se sami in obiščite portal Energetika.NET, ki že od leta 2002 spodbuja energetsko učinkovitost v gospodinjstvih, industriji in prometu.

 
nepremičnine javna dražba nepremičnin davek na nepremičnine dvojno obdavčevanje izračun dohodnine
računovodski in knjigovodski servis
Računovodski servis
Energetika.net

 
Raèunovodstvo Replika
spacer
spacer